28 Aralık 2011 Çarşamba

The Secret Circle



L.J. Smith’in kitap serisinden uyarlandı.
Annesinin ölümünün ardından sihirli güçlerini keşfeden genç bir kızın yaşadıklarını anlatıyor.

Karakterler:
Brittany Robertson (Cassie Blake): Annesi Amelia’nın ölümünden sonra küçük bir kasabada yaşayan büyükannesinin yanına taşınan ve kısa sürede cadı olduğunu öğrenen genç bir kızı canlandırıyor. Diğer beş cadıyla birlikte Secret Circle’ı oluşturmaya ikna oluyor.
Thomas Dekker (Adam Conant): Beş cadıdan biri ve Cassie ile ilk karşılaştıkları andan itibaren aralarında bir çekim var. Aynı zamanda Diana’nın sevgisi.
Phoebe Tonkin (Faye Chamberlain): Grubun sorumsuz ve bencil kızı. Güçlerini sadece kendi arzusu için kullanmayı seviyor. Diana’nın liderliğinden rahatsız, onun yerine geçebilmek için can atıyor.
Jessica Parker Kennedy (Melissa): Faye’nin en yakın arkadaşı. Kendi ayakları üzerinde durmak ve dikkate alınmak istiyor.
Shelly Henning (Diana Meade): Grubun Lideri ve aynı zamanda en mantıklı üyesi. Gizli çemberi oluşturmak için herkesi ikna etti. Tek isteği kasaba halkının dikkatini çekmeden güçlerini kontrol altına almak.
Louis Hunter (Nick Armstrong): Beş cadıdan biri. 15 yıl önceki yangında hem annesini hem babasını kaybeden Nick. Bu kimsesizliğin etkisiyle duygusal yakınlaşmalara pek yaklaşmıyor. Kötü çocuğu oynamayı seviyor. Ancak Melissa’nın ısrarıyla normal bir ilişkiye başlamış gibi görünüyor.
Gale Harold (Charles Meade),Ashley Crow (Jane Blake), Natasha Henstridge (Dawn Chamberlain) dizinin diğer oyuncuları..
Fragman:

Yorum:

Konusu ilk başlarda ilgimi çekse de yavaş ilerlemesi nedeniyle soğuduğum dizi.
Paylaş/Kaydet/Takip et Paylaş

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...