17 Haziran 2011 Cuma

The Girl Who Played With Fire (Ateşle Oynayan Kız: Millennium Üçlemesi 2)


Tür:

Gerilim,  Gizem,  Polisiye,  Suç
Yönetmen:
Daniel Alfredson
Oyuncular:
Noomi Rapace,  Michael Nyqvist,  Tehilla Blad,  Anders Ahlbom,  Annika Hallin,  Daniel Gustavsson,  David Druid,  Dennis önder,  Donald Högberg,  Georgi Staykov,  Hans Christian Thulin,  Jacob Ericksson,  Jennie Silfverhjelm,  Johan Kylén,  Lena Endre,  Magnus Krepper,  Michalis Koutsogiannakis,  Micke Spreitz,  Niklas Hjulström,  Ola Wahlström,  Olga Henrikson,  Paolo Roberto,  Pelle Bolander,  Per Oscarsson,  Peter Andersson,  Ralph Carlsson,  Reuben Sallmander,  Sofia Ledarp,  Sunil Munshi,  Tanja Lorentzon,  Thomas Lindblad,  Yasmine Garbi
Yapım:
2009 ~ Almanya,  Danimarka,  İsveç,  Norveç
Konusu:
Mikael, İsveç’teki fuhuş çeteleri üzerinde çalışmalara başlamıştır. Dosya görevlisi ve kız arkadaşı ölü bulunur. Polis, silâhta parmak izi olan Lizbeth’in peşine düşer. Mikael, Lisbeth’in masum olduğunu kanıtlayabilmek için cinayetleri araştırmaya başlar. Bu araştırmalar sırasında, peşindeki adamların Lisbeth’in geçmişiyle bağlantılı olduğunu fark edecektir.

Fragman:



Yorum:
Serinin ilk filmi kadar olmasa da güzeldi. İlk filme nazaran daha iyi bir karakter analizi yapmamızı & Lısbeth'i daha iyi anlamamızı sağlıyor. Noomi Rapace'nin yine harika bir performans sergilediği filmde, rol arkadaşı Nyqvıst ile ilk film kadar ortak sahnesi yok. Daha küçük yaşında yaşadığı olaylar nedeniyle acının tarifi onun için diğer insanlardan farklıdır.

Paylaş/Kaydet/Takip et Paylaş

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...