1 Haziran 2011 Çarşamba

Requiem For A Dream ( Bir Rüya İçin Ağıt)


Tür:

Dram,  Gerilim,  Psikolojik,  Suç
Yönetmen:
Darren Aronofsky
Oyuncular:
Jennifer Connelly,  Jared Leto,  Marlon Wayans,  Ellen Burstyn,  Christopher McDonald,  Dylan Baker,  Keith David,  Ben Shenkman,  Sean Gullette,  Ajay Naidu,  Mark Margolis,  Samia Shoaib,  Denise Dowse,  Louise Lasser,  Abraham Abraham,  Abraham Aronofsky,  Aliya Campbell,  Allison Furman,  Bill Buell,  Bryan Chattoo,  Charlotte Aronofsky,  Chas Mastin,  Diana Berry,  Eddie De Harp,  Gregg Bello,  Henry Stram,  Jack O\\\'Connell,  James Chinlund,  Janet Sarno,  Jimmie Ray Weeks,  Joanne Gordon,  Leland Gantt,  Marcia Jean Kurtz,  Michael Kaycheck,  Nina Zavarin,  Olga Merediz,  Peter Maloney,  Robert Dylan Cohen,  Shaun O'hagan,  Stanley Herman,  Suzanne Shepherd,  Te'ron A. O'neal
Konusu:
Sara Goldfarb, tv bağımlısı dul bir kadındır. Oğlu Harry ise kız arkadaşı güzel Marion ve uyuşturucu dağıtıcısı Tyrone'la takılan madde bağımlısı bir çocuktur. Sara, bir tv şovuna çıkmaya hak kazanır ve çok heyecanlıdır. Ödül olan kırmızı elbiseye girebilmek için kilo vermeye çalışır ve diyet haplarından kullanmaya başlar. Diğer yandan Harry ve arkadaşları, hiç durmadan eroin ve kokain kullanmaya devam etmektedirler. Bu bağımlılıklar zamanla aileyi bir felakete sürükleyecektir.

Fragman:

Yorum:
Film mükemmel aynı zamanda rahatsız edici en iyi psikolojik gerilim filmlerinden biridir. Sağlam konu ve oyunculuklara sahiptir. Hayalleri olan 4 kişinin uyuşturucu ile başlayan maceralarını anlatıyor. Sara (60 yaşında) Tv şovuna çıkarken kırmızı elbisesini giymek istiyor ama kilolarıyla başı derttedir. Doktor kontrolü altında diyet ilaçları kullanmaya başlıyor. Diğer 3 gencin ise türlü uyuşturucu bağımlılıkları var. Bağımlılık yapan alkol, sigara ve uyuşturucunun gelecekte nelere yol açacağını gösteriyor. İnsanın düşünerek yaşaması gerektiğini anlatıyor.
Paylaş/Kaydet/Takip et Paylaş

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...