11 Kasım 2011 Cuma

Sweet November (Kasımda Aşk Başkadır)



Tür:
Dram,  Gençlik,  Gizem,  Komedi,  Romantik
Yönetmen:
Pat O'Connor
Oyuncular:
Keanu Reeves,  Charlize Theron,  Lauren Graham,  Jason Isaacs,  Liam Aiken,  Michael Rosenbaum,  Frank Langella,  Robert Joy,  Greg Germann,  Karina Andrews,  Presciliana Esparolini,  Adele Proom,  Jason Kravits,  Jesse Jensen,  June Carryl,  Kathy Mcgraw,  Kelvin Han Yee,  L.Peter Callender,  Lisa Marie Tudor,  Ray Baker,  Tom Bullock
Konusu:
Nelson Moss (KEANU REEVES) ve Sara Deever (CHARLIZE THERON) Motorlu Araçlar Bölümü'nde geçirdikleri sıkıntılı bir saatten başka ortak hiçbir yönleri yoktur. Sara, erkeklerin iyi yönlerini ortaya çıkaran çekici bir karakterdir. Nelson, sadece kar-zarar hesaplarıyla ilgilenen, işten başka birşey düşünmeyen biridir.. Sara ile tanışıncaya kadar.
Birbirlerinden etkilenirler, fakat tam olarak bağlanmaya hazır olmadıklarından, pek de alışagelmiş ilişkilere benzemeyen bir birlikteliğe başlarlar. Sonunda kendi yollarına gidecekleri bir aylık bir deneme. Beklenti yok. Baskı yok. Bağ yok.
İkisinin de hesaba katmadıkları nokta ise, aşık olmaktır.
Fragman:

Yorum:
İnsanın bu tür filmleri izledikten sonra aşık olası geliyor :) Charlize Theron'un oyunculuk performansı nefes kesiciydi. Keanu Reeves’in soğuk olmasına aldırmadan onu bile seviyorsun :d  Dramatik, acıklı izlenmesi gereken aşk filmlerinden biri..
Paylaş/Kaydet/Takip et Paylaş

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...