17 Ekim 2011 Pazartesi

Family Guy


Konusu:
Animasyon televizyon dizisidir.
Dizi genel olarak kurgusal şehir Quahog, Rhode Island'da yaşayan Peter ve Lois, çocukları Meg, Chris ve Stewie ve köpekleri Brian'dan oluşan Griffin ailesini konu alır.

Fragman:


Karakterler:

Peter Griffin:

Ailenin, alkole, yemeğe ve karısı Lois'e düşkün, obez, anlayışsız, saf, biraz bencil babası. Zeka seviyesi çok düşüktür. Sözde katoliktir.
 Lois Griffin :

Ailenin annesidir. Genellikle Peter'a sözünü dinletmeye çalışır ama hiç başarılı olamaz. Kültürlü ve sabırlıdır. Zengin bir aileden gelmektedir. Komşusu Quagmire ve köpeği Brian da dahil olmak üzere şehirdeki pek çok kişi ona aşıktır. Masum görünüşünün yanı sıra çok çılgın bir geçmişi vardır.
 Meg Griffin:

Ailenin çirkin olduğunu düşünen ergen kızıdır. Ayrıca kardeşi Chris'i aptal ve kilolu görmektedir. Çoğu zaman Chris ile kavga eder ama en az onun kadar mantıksızdır. Griff’in ailesi ve bütün şehir halkı genellikle onun varlığını bile önemsemez. Bazı bölümlerde bütün aile onun nerede olduğunu ve ne yaptığını unutur.
 Chris Griffin:

Ailedeki şişman ve mantıksız işler yapan çocuktur. Dizide kızlarla konuşmaya çalışırken dona kalır ve şapşallaşır. Babasının kopyası gibidir. Odasındaki klozette evil monkey dediği bir maymun yaşar.
 Stewie Griffin:

Ailenin küçük bebeği. Bir yetişkin gibi konuşur ama kimse söylediklerine aldırış etmez. Yanında silah taşır, yeni teknolojiler geliştirir. Sürekli annesini öldürmeye ve dünyayı ele geçirmeye çalışır. Evin köpeği Brian ile fazla anlaşamaz çünkü onun çok ukala olduğunu düşünür fakat onu yine de çok sever. Oyuncağı Rupert ve Brian'a olan ilgisinden dolayı eşcinsel bir imaj çizdiği düşünülse de kendi yaşıtındaki kız bebeklere aşık olur. Komik ve abartılmış bir İngiliz aksanı vardır.
 Brian Griffin :

Ailenin evcil hayvanı olmasına rağmen en entelektüel karakteridir. Peter'ın en iyi dostudur ve Stewie ile bir tek o ilgilenir. Ailevî bazı sorunların çözümlenmesinde çok yardımcı olur. Herkes saçmaladığında tüm aileyi sakinleştiren ve uyaran bir köpektir. "Köpek" kelimesini çok küçük düşürücü ve saygısızca bulur. Siyasi konularda görüş belirtir.Evin annesi Lois'e aşıktır.
Paylaş/Kaydet/Takip et Paylaş

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...