30 Eylül 2011 Cuma

South Park

Konusu:
1997 yılından itibaren, 18 yaşından büyükler için yayınlanmakta olan animasyon dizisi. Colorado eyaletinin South Park adlı küçük kasabasında yaşayan dört kişilik bir çocuk grubu merkez alınarak anlatılan bir takım gerçek üstü olayların da yer aldığı maceralardır.
Fragman:

Karakterler:
Eric Cartman:

Etkileyici ve kendine güvenerek konuşan, çok zeki olmakla beraber bazen 8 (ilerleyen bölümlerde 9) yaşın getirisi doğal saflıklara sahip, inandığını yapabilecek gücü olan dizinin şişman ve antipatik karakteri. Bunlarla beraber agresif, mızıkçı ve ırkçıdır, Kyle'a kökeninden dolayı sürekli sataşır. Hemen hemen Kyle ile girdiği tüm bahisleri kazanır.Annesi bir hayat kadını olduğundan babasının kim olduğunu bile bilmez.Daha sonra öğrenicektir ama bu kendisi için çok trajik olucaktır.Çok iyi şarkı söyler ve bunu Kyle ile alay etmek için kullanır.Hatta bir şarkısında sadece tüm sözleri Kyle'ın annesine küfürden oluşmuştur.Başı sürekli beladadır, bir bölümde aküllü arabayla Meksika sınırını geçmeye çalışırken yakalanmış ve çocuk hapisanesini gönderilmiştir.

 Kenny McCormick:

Grubun en küfürbaz üyesidir ve aynı zamanda en sapığıdır. Sürekli olarak anorağı ile dolaşan ve konuşmaları anlaşılmayan bir karakterdir. Fakir bir hayat sürmektedir. Dizinin bir çok bölümünde ölür ancak sonraki bölümde yeniden doğar ve kimse onun öldüğünü hatırlamaz.
 Stan Marsh:

 Grubun mantıklı ve zeki karakteri. Kyle ile yakın arkadaştır. Genelde tüm olaylara doğruluk ve insancıl olarak yaklaşır.

 Kyle Broflovski:

Stan'in yakın arkadaşı. Mantıklı fakat daha saftır. Yahudi kökenlidir ve bu yüzden Cartman ile sık sık atışır.
Paylaş/Kaydet/Takip et Paylaş

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...