28 Eylül 2011 Çarşamba

Süngerbob Kareşort

Konusu:
Bikini Kasabası’ın en saf, en neşeli ve en iyi yürekli sakini SüngerBob’un maceralarına, her bölümde, en iyi arkadaşı deniz yıldızı Patrick, huysuz komşusu Squidward, paragöz patronu Mr. Krabs ve ananastan yapılmış evinde beslediği Salyangoz Gary eşlik ediyor. Ananas evinde yaşayan ve Patrick ile saflıkları nedeniyle en olmayacak durumlara düşen SüngerBob, yeni maceralarında Squidward’ü deli etmeye devam edecek.

Fragman:


Karakterler:
SüngerBob KareŞort:

Filmin ana karakteridir. Süngerbob'un soyadının Karepantalon olmsının sebebi kare şort giymesidir. Gömleği ve kravatıyla dikkat çeker. Görenler önce peynir sansalar da o bir deniz yaratığı olan süngerdir. Kendisi Bikini Kasabası'nın en gözde restoranında aşçıdır. Çok iyi burger yapar. Bikini Kasabası'nda herkes onu sever. Yengeç Restoranı'nda baş aşçıdır. Denizanası avlamaktan ve işte çalışmaktan hoşlanır. Birçok kupası vardır. Süngerbob aslında bir dir fakat yapımcılar daha komik olsun diye süngerbobu bulaşık süngeri gibi yaratmışlardır.Ayrıca Sandy'den hoşlanır.
 Patrick Yıldız:

Bir kayanın altında yaşar ve oradaki televizyon dışındaki bütün eşyalar kumdandır. Evini kendi yapmıştır. Yengeçburgeri çok sever. Patrick o kadar uyuşuktur ki hiçbir şey yapmama konusunda rekor kırmış ve kupa almıştır.Atlantis Kareşortis adlı bölümde kayıp ülke Atlantis'in taşının yarısı kayıp değerli taşının diğer yarısını Sünger Bob'la beraber bulmuştur.Okadar şapşaldır ki Legents of bikini bottom da bir bölümde bilmeden bir canavar yaratmıştır.
 Squidward Dokunaç:

Sıkıcı, sessiz, uyumlu, sanatkar, müzisyen, mimari ve servet için yaşayan biridir. Her zaman Sünger Bob ve Patrick'ten uzak kalır ve nefret eder. Yengeç Restoranı'nda kasiyer olarak çalışır. Klarnet çalmaktan, resim yapmaktan ve güneşlenmekten hoşlanır. Evinin odalarından biri kendi portreleriyle doludur. Her zaman Sünger Bob'un kötülüğünü ister fakat onun üzülmesine asla dayanamaz.
 Bay Yengeç:

Paradan başka şey düşünmeyen biridir. Her zaman para ile yaşar. Yengeç Restoranı'nın patronudur. Her zaman Sünger Bob'u en iyi eleman seçmiştir (Filme göre 374 kez). Baş tutkusu para ve ardından gizli formülünün gizli kalmasını sağlamaktır.
 Sandy Cheeks:

Karadan gelip maymunların ev sahibi olduğu bir kürede yaşar. Başlığı olmadan suda nefes alamaz. Evine sadece başında su dolu küre olan deniz canlıları girebilir. Baş tutkusu bilim ve Karete'dir. Teksas'tan gelmiştir ve işi maymunlara araç yapmaktır.
 Salyangoz Gary :

Sünger Bob'un evcil salyangozudur.Sünger Bob onu çok sever. Arada bir tatsızlık olur ama yine de hemen barışırlar. Kabuğu kırıldığında hemen yenisi çıkar. Have You Seen Gary bölümünde kaçmıştır ama birçok tehlikeyle karşılaşan Gary yeniden evine (Sünger Bob'un evine) geri dönmüştür. Kitap okumayı çok sever (Uykuda adlı bölümde rüyasında kütüphanededir.). Aynı zamanda bozuk paraları mıknatıs gibi çekme özelliği vardır.Ama bunun nedeni bir mıknatıs yutmasıdır
 Bayan Puff:

Sünger Bob'un sürücü kursu öğretmenidir. Onunla başı derttedir. Hep kaza yapar, Bayan Puff'ı kızdırır ve şişirir. Genelde Sünger Bob başarılı ama heyecanı yüzünden hiç ehliyetini alamıyor.
 Bay Puff, Bayan Puff'ın kocasıdır ama o yakalanıp süs lambası yapılmıştır.
 Pearl Krabs:

Bay Yengeç'in kızıdır. Dans etmeyi çok sever ve süngerbob ' a kızmaktadır. Ancak aynı zamanda aşık olmaya başlamıştır.
 Cankurtaran Larry:

Hep kas geliştirir. Güçlüdür ve akıllıdır. Oldukça yeteneklidir. Sahilde cankurtaran olarak görevlidir.
Stephen:

Sünger Bob filmindeki gerçek insan. Aslında o, SpongeBob SquarePants'in yaratıcısı Stephen Hillenburg'dan başkası değildir. Stephen Hillenburg'un İlk Sünger Bob filminde görünüşüdür.

 İhtiyar Jimkins:

Bay Yengeç ve annesine zor zamanlarında yardım etmiştir. Yengeçburgeri ilk o tatmıştır. her bölümde farklı yüzlerle çıkmıştır

Paylaş/Kaydet/Takip et Paylaş

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...