1 Nisan 2011 Cuma

Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides (Karayip korsanları Gizemli Denizlerde)

Tür:
3 Boyutlu, Aksiyon, Fantastik, Gerilim, Gizem, Komedi, Macera, Romantik
Yönetmen:
Rob Marshall
Oyuncular:
Johnny Depp, Penélope Cruz, Amanda Seyfried, Geoffrey Rush, Ian McShane, Gemma Ward, Richard Griffiths, Lee Arenberg, Óscar Jaenada, Stephen Graham, Martin Klebba, Bronson Webb, Keith Richards, Kevin Mcnally, Jami Gertz, Astrid Berges-frisbey, Sam Claflin, David Speed, Greg Ellis, John Bryant Davila, Robbie Kay, Azmyth Kaminski, Christopher Fairbank, Chuck Williams, Chuy Garcia, Danny Le Boyer, Gerard Monaco, Juan Carlos Vellido, Kristofer Dayne, Mark Smith, Matt Lasky, Paul Bazely, Richard Thomson, Robert Stone, Salomon Passariello, Sean Talo, Tamayo Perry, Taylor Young, Toni Busker, Tristan Laurence Perez, Yuki Matsuzaki
Yapım:
2011 -ABD
Konusu:
Yeni bölümde Jack sparrow geçmişte tanıdığı bir bayanla karşılaşıyor ve daha sonra bu bayanın Kara Sakal Ian McShane'in kızı olduğunu oğreniyor. Kızı da babası gibi, Jack Sparrow'u ölümsüzlüğün çeşmesini bulmak için durmak bilmeyen maceralara sürüklüyor.

Fragman:
 
Yorum:
Keira Knightley ve Orlando Bloom olmadan pek tadı yoktu sanki. Her zaman olduğu gibi bu filmde de Johnny Depp yeteneğini konuşturmuş ve Jack Sparrow’u muhteşem oynamış. Oyunculuklar bakımından gayet iyi ama serinin diğer filmlerin altında kalmış. Kısaca beklentilerimi karşılamadı.
Paylaş/Kaydet/Takip et Paylaş

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...