20 Temmuz 2011 Çarşamba

Chuck

Konusu:
Uluslararası teröristler, suikastçiler, silah kaçakçıları... Beynine indirilen bilgilerle kendini birdenbire hükümetin tüm sırlarına vakıf yürüyen bir bilgisayar olarak bulan Chuck Bartowski’nin zoraki bir şekilde başladığı “ajancılık oyunu” sürüyor.
Fragman:

Karakterler:

CHUCK BARTOWSKI (ZACHARY LEVI)
Stanford’tan atıldıktan sonra hayatını toparlamakta zorlanan Chuck, ablası ve onun sevgilisiyle yaşıyor. Onun için hazmetmesi zor olan okuldan atılmaktan çok en yakın arkadaşı Bryce Larkin’in buna sebep olması. Bunun dışında Buy More isimli bir teknolojik marketin Nerd Herd adlı teknik destek ekibinde çalışmakla ilgili bir sorunu yok. Ablası ve yakın arkadaşı Morgan Grimes onun her şeyi. Ancak bir gün ülkenin en gizli bilgileri beynine yerleşince hayatı değişti ve o da tam olarak ne olduğunu bilmediği pek çok maceranın içinde buldu kendini. Artık Chuck’ın dünyayı kurtarmak, kötülere mani olmak ve bütün bunları yaparken hayatta kalmaya çalışmak gibi dertleri var.
SARAH WALKER (YVONNE STRAHOVSKI)
Gerçek adını hala öğrenemediğimiz güzel ajan, CIA için çalışıyor. Son derece zeki ve dövüş sanatlarında başarılı. Ailesi ve geçmişi hakkında hiçbir şey söylemiyor. Gerçek bir ajan. Ancak son görevi Chuck’ı korumak olan Sarah, duygusallıkla soğukkanlılığı birbirine karıştırıyor.
JOHN CASEY (ADAM BALDWIN)
Ülkenin en gizli bilgilerini beyninde taşıyan Chuck, NSA için de korunacaklar listesinin başında. Bu görevi üstlenen ajan ise John Casey. Casey’nin silahlar ve eski arabalar konusunda bir tutkusu var. Çok ciddi bir mizaca sahip ve işini de çok ciddiye alıyor. Eskiden karşı karşıya geldiği ve şimdi birlikte çalıştığı Sarah’ya güvenmiyor.
MORGAN GRIMES (JOSHUA GOMEZ)
Chuck’ın en yakın arkadaşı ve onunla birlikte Buy More’da satış elemanı olarak çalışıyor. Kendini bildi bileli Chuck’ın kız kardeşi Ellie’ye aşık ve onun sevgilisinden nefret ediyor. Call of Duty gibi bilgisayar oyunlarında başarılı. İlk ve tek gerçek sevgilisi Anna Wu.
ELEANOR "ELLIE" BARTOWSKI ( SARAH LANCASTER)
Güzeller güzeli sempatik doktor Ellie, Chuck’ın ablası. Kendisi gibi doktor olan sevgilisi “Kaptan Muhteşem”le nişanlı. En büyük zevki yemek yapmak. Chuck’ın hayatını düzene koymasını her şeyden çok isteyen Ellie, ona bir abladan çok anne gibi yaklaşıyor.
Yorum:
Çok güzel bir sezon finaliyle veda ettiler. Hatta izlediğim en iyi chuck bölümüydü diyebilirim. Her sezon chuck'ın intersectinin bir şekilde silinmesi ve tekrar yüklenmesi olayı sıkıcı olmaya başladı derken bu sefer Morgan'ın da intersect kabiliyetlerine sahip olacak olması 5. sezon adına çok güzel oldu. şimdiden merak ediyorum nasıl kung fu yapacağını.

Paylaş/Kaydet/Takip et Paylaş

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...