8 Temmuz 2011 Cuma

How I Met Your Mother

Konusu:
 Dizi, 2030 yılında, Ted Mosby'nin eşi ile nasıl tanıştığını çocuklarına anlatmasını konu alır. Bob Saget'in seslendirmesiyle asıl karakteri Ted "Size annenizle nasıl tanıştığımı anlatacağım." der ve dizi 2005 yılına döner.
 Haydi arkadaşlarımız ve New York'ta yaptığımız aptalca şeyler hakkında yazalım." fikri, Bays ve Thomas'ın How I Met Your Mother'ı oluştururkenki düşünceleriydi. İkili karakterleri yaratırken kendi arkadaşlıklarından esinlendiler: Bays esnetilerek Ted, Thomas ve eşi esnetilerek ise Marshall ve Lily yaratıldı.
Fragman:

Karakterler:
Ted Mosby (Josh Radnor)
Ohio'lu genç bir mimardır. Üniversiteden sonra New York'a taşındı. Üniversiteden oda arkadaşı Marshall ve onun biricik sevgilisi Lily ile birlikte yaşıyor. Hayatının kadınını bulabilmek için sayısız kadınla şansını denedi.
Marshall Eriksen (Jason Segel)
İdealist bir avukat olarak üniversiteden mezun oldu fakat hayalleri sırasıyla yıkıldı. Sonunda Lily ile evlenerek mutluluğu yakaladı. Arkadaşları için yapamayacağı şey yoktur.
Robin Scherbatsky (Cobie Smulders)
New york'ta kablolu yayın yapan bir TV kanalının ana haber sunucusu. Ted ile aralarında zaman zaman alevlenen bir ilişki oldu. Ama arkadaş kalabilmeyi becerdiler. O da grubun ayrılmaz bir parçası oldu.
Barney Stinson (Neil Patrick Harris)
Sürekli takım elbise giyen ve kadın avcısı olan Barney'in elinden kaçabilen az kadın vardır. Elde ettikten sonra ertesi gün kaçabilmek için planlarında sınır yoktur. En büyük korkusu yanlızlıktır.
Lily Aldrin (Alyson Hannigan)
Anaokulu öğretmenidir. Marshall'ın kocası, Robin'in en iyi arkadaşıdır.
** Hikaye New York'ta geçse de çekimler Los Angeles'ta yapılıyor.
**Jenerik müziği  The Solids'in Hey beautiful şarkısıdır.
Yorum:
Çok eğlenceli bir sitcom.Çok keyifliyken de, canım çok sıkkınken de izlemekten büyük keyif aldığım nadir dizilerden biri.

Paylaş/Kaydet/Takip et Paylaş

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...